Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Eylül 2016 - 12:43 Yorum: 0

Şehit Ömer Halisdemir’in kabri ziyaretçi akınına uğradı

NİĞDE (İHA) – 15 Temmuz gecesi darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin...

Şehit Ömer Halisdemir’in kabri ziyaretçi akınına uğradı

NİĞDE (İHA) – 15 Temmuz gecesi darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan kabri, arefe günü ziyaretçi akınına uğradı.

Arefe gününün ilk saatlerinde Niğde'den ve farklı illerden gelen yüzlerce kişi, şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti. Ziyaretçiler, şehit Ömer Halisdemir için konulan anı defterine de duygularını yazdı. Bastonla güçlükle yürüyen 85 yaşındaki Ayşe Sülümanlar, geçen yıl oğlu Mürsel Sülümanlar'ı kanserden kaybettiğini, oğlunun mezarına ziyarete gitmeden Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiğini söyledi. Ayşe nine, "Allah düşmanıma evlat acısı yaşatmasın. Oğlumun kabrini ziyaret etmedim daha, buraya şehit mezarına geldim. Benim evladım bir karıncayı bile incitmeden gitti. Kendime mezar yaptırdım, benim yerime oğlum girdi" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

4 arkadaş Zonguldak'tan Niğde'ye geldi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden Niğde'ye gelen 4 arkadaş da, şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim okudu. Anı defterine duygularını yazan Soner Acar, "Zonguldak Ereğli'den geldik. Ömer ağabeyimiz bizim için can verdi, kan verdi. Bayrağın inmeyeceğini, vatanın bölünmeyeceğini hainlere göstermiş oldu. Ömer ağabeyimiz burada, bizde yarın burada olabiliriz, yeter ki isteye isteye bizde yatarız burada. Arefe gününde geldik dua ettik. Allah'ım Peygamber Efendimize komşu etsin inşallah. Vatan hainlerinin çöküşünü orada görelim. Kuran'da yazıyor ki zalimler ne yaparsa yapsın Allah doğruluğu tamamlayacaktır, biz buna inandık" dedi.

Emre Demir ise, "Ömer ağabeyimizi arefe gününde ziyaret etmek için geldik. O bizim için 15 Temmuz gecesi gerekeni yaptı. Bizde onun gibi bir Ömer gider 5 Ömer geliriz" diye konuştu.

Şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret eden Yılmaz Tuğrul da, "Bu mübarek günde şehidimizi ziyarete geldik. Adana'da memurum, şehidimiz için duamızı ettik, Allah kabul etsin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber