Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ocak 2020 - 08:28 Yorum: 0

Şehit Ömür Erbay, mezarı başında dualarla anıldı

Şırnak'ta 2016 yılında PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Ömür Erbay, vefatının 4'üncü yıl dönümünde Arpalı...

Şehit Ömür Erbay, mezarı başında dualarla anıldı

Şırnak'ta 2016 yılında PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen polis memuru Ömür Erbay, vefatının 4'üncü yıl dönümünde Arpalı beldesinde mezarı başında anıldı.

Şehit Özel Harekât polis memuru Ömür Erbay'ın Arpalı beldesinde bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine kent protokolü, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, emniyet yetkilileri, askeri erkân, Erbay ailesi ve belde sakinleri katıldı.

Burada açıklamada bulunan Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, "Ömür Erbay gibi kahramanlarımız sayesinde ülkemiz ayakta durmaktadır. Ülkemizi yıkmak isteyen içeriden ve dışarıdan gelen hainlere karşı bu milletin kahraman evlatlarıyla birlikte dik duracağız, bu sayede ezanlar susmayacak, bayrak inmeyecek. Şehitlik mertebesinde hiçbir şehit ölü değildir. Bizler de onları anmaya, yaşatmaya devam edeceğiz. Allah geride kalan ailesine sabırlar versin. Şehidimizin emaneti Uğur Kağan koca delikanlı olmuş. Allah bahtını açık etsin" dedi.

Dualar edilmesinin ardından Arpalı Merkez Camisinde mevlidi şerif okutularak şehidin baba ocağına ziyarette bulunuldu.

Ömür Erbay, Erzurum Özel Harekât Şubesi'nde polis memuru olarak görev yaparken geçici görevle gittiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde 20 Ocak 2016 tarihinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşmüştü.

Şehit Ömür Erbay, mezarı başında dualarla anıldı

Şehit Ömür Erbay, mezarı başında dualarla anıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber