Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:28 Yorum: 0

Şehit Pilot Üsteğmen Şahan’ın Cenaze Programı Belli Oldu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın yarın...

Şehit Pilot Üsteğmen Şahan’ın Cenaze Programı Belli Oldu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın yarın Uşak'ta son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmanın ardından destek için havalanan helikopterin kaza yapması sonucu şehit olan askerlerden birinin Uşaklı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın cenaze programının detayları belli oldu. Hakkari'den askeri uçakla memleketi Uşak'a getirilecek olan Şahan için ikindi namazına müteakip Şekerevleri Camisinde askeri tören düzenlenecek. Şehit üsteğmen, kılınacak cenaze namazının ardından Uşak Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber