Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 11:08 Yorum: 0

Şehit Pilot Üsteğmenin Acı Haberi Uşak’a Ulaştı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın acı...

Şehit Pilot Üsteğmenin Acı Haberi Uşak’a Ulaştı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın acı haberi baba ocağı Uşak'a ulaştı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmanın ardından destek için havalanan helikopterin kaza yapması sonucu şehit olan askerlerden birinin Uşaklı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan olduğu öğrenildi. Uşak Valisi Ahmet Okur, Garnizon Komutanı Kd. Albay Yusuf Yalçın, şehit üsteğmenin annesine acı haberi birlikte verdi. Şehit Üsteğmen Şahan'ın evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın emekli öğretmen anne babanın çocuğu olduğu ve bir süre önce bir bebeğinin dünyaya geldiği ifade edildi. Şehidin babası Süleyman Şahan'ın Denizli'de bir akraba ziyaretinde bulunduğu ve acı haberi alır almaz memleketine doğru yola çıktığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber