Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:43 Yorum: 0

Şehit Piyade Yüzbaşı Rıza Fırat İçin Mevlit Okutuldu

Hatay'ın Dörtyol bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyon esnasında kayalıklardan düşerek şehit olan 31...

Şehit Piyade Yüzbaşı Rıza Fırat İçin Mevlit Okutuldu

Hatay'ın Dörtyol bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyon esnasında kayalıklardan düşerek şehit olan 31 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Rıza Fırat için şahadetinin üçüncü gününde mevlidi şerif okutuldu.

Şehit Piyade Yüzbaşı Rıza Fırat'ın merkez Tekstil Cami'inde mevlit okutuldu. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Ercan Atasoy, Vali Yardımcısı Levent Öztin, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazının ardından Tekstil Camii'nde ki mevlit programında, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve Müftülük görevlileri tarafından Kura'n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Vatanın mukaddesatı uğruna canlarını feda eden Piyade Yüzbaşı Rıza Fırat ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah'tan rahmet dilendi.

Okunan mevlidi şerifin ardından Vali Mahmut Demirtaş, acılı baba Mustafa Fırat'a ve şehidin kardeşlerine başsağlığında bulunarak sabır diledi.

Şehit Piyade Yüzbaşı Rıza Fırat İçin Mevlit Okutuldu

Şehit Piyade Yüzbaşı Rıza Fırat İçin Mevlit Okutuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber