Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:40 Havran Millet Bahçesi piknikçilerin yeni gözdesi08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti
Asayiş 05 Eylül 2016 - 16:13 Yorum: 0

Şehit polis ardında 4 minik yetim bıraktı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir hafta önce iki Roman aile arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada ağır yaralanan ve bir hafta...

Şehit polis ardında 4 minik yetim bıraktı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir hafta önce iki Roman aile arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada ağır yaralanan ve bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybederek şehit olan Polis Memuru Ramazan Yılmaz için Alaşehir Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. 4 çocuk babası Şehit Yılmaz'ın eşi Ayten Yılmaz cenaze törenine kucağındaki 46 günlük bebeği Belinay ile katılırken ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Salihli Devlet Hastanesinde bir haftalık yaşam savaşını kaybeden şehit Polis Ramazan Yılmaz'ın cenazesi Hacıbey Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarındaki evinden helallik alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, şehidin eşi Ayten, çocukları Enes, Emre, Hamza ve Belinay, şehidin babası Hamit (68), annesi Ayşe (65) Yılmaz, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Törende şehidin eşi Ayten ve annesi Ayşe Yılmaz ayakta durmakta zorlanırken, Ayten Yılmaz 46 günlük bebeği ile törene katıldı. Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından konuşan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, "Bazen sözlerin yetersiz olduğu anlar vardır. İşte onlardan birisini yaşıyoruz. Alaşehir'de yaşanan bir olaya taraf olan şahısların kullandığı silah sonrası şehit olan meslektaşımızı son yolculuğuna uğurluyoruz. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz" dedi.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen tören sonunda Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç tarafından yaptırılan duanın ardından şehidin cenazesi tören mangası tarafından cenaze aracına taşındı. Şehit Ramazan Yılmaz gözyaşları içinde memleketi Malatya'ya uğurlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber