Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ekim 2014 - 12:48 Yorum: 0

Şehit polis için tören düzenlendi

Görev sırasında motosikletiyle geçirdiği kazada şehit olan polis memuru Serdar Gören için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi

Şehit polis için tören düzenlendi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Serdar Gören için İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. 

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan şehidin cenazesi törenin yapılacağı İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Törende gözyaşlarını tutamayan ve zorla ayakta durdukları görülen şehidin eşi Fikriye, kızları Sevilay, Sıla, Rümeysa ve Halime ile babası Talip Gören ve yakınlarını meslektaşları teselli etti. Şehit polisin çocukları, tören sırasında trafik polisi şapkası takarak, babalarını son yolculuğuna uğurladı.

İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, yaptığı konuşmada, tecrübeli polis memuru Gören'i kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek "Geride bıraktığın emanetler bizim emanetimizdir, gözün arkada kalmasın, onların acısı acımız, sevinci sevincimiz olacaktır, mekanın cennet olsun" dedi. 

İl Müftüsü İhsan Açık'ın okuduğu duanın ardından tören mangası tarafından bir süre taşınan şehidin naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Gaziantep'e gönderildi.

Törene, Vali İzzettin Küçük, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nde 8 yıldır motosikletli ekipte görev yapan Serdar Gören, dün resmi plakalı motosikletiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü kavşağında bir otomobile arkadan çarpması sonucu yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber