Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ocak 2017 - 16:48 Yorum: 0

Şehit polisin ismi Beyşehir’de yapılacak spor tesisinde yaşatılacak

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, İstanbul'daki Vodafone Arena Stadı'nın yanında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda...

Şehit polisin ismi Beyşehir’de yapılacak spor tesisinde yaşatılacak

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, İstanbul'daki Vodafone Arena Stadı'nın yanında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen polis memurunun ismini yapılacak spor tesisinde yaşatacaklarını söyledi.

Başkan Özaltun, yaptığı açıklamada, doğum yeri olan Hüyük ilçesine bağlı Göçeri Mahallesi'nde defnedilen şehit polis memuru Oğuzhan Duyar'ın isminin yaşatılacağı bir tesisinin inşa edileceğini ifade etti. Şehit polisin son yolculuğuna uğurlanmasının ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte ziyaret ettikleri baba ocağında, şehit babasının oğlunun isminin yaşatılmasına yönelik talebini aldıklarını belirten Özaltun, "Şehidimizin babasına ben de dedim ki, "sizin isteğiniz bir rica değil, emirdir". Hüyük İlçe Belediye Başkanımızı aradım. Kendisine şehit babasının böyle bir talebi olduğunu söyledim. O da sağ olsun duyarlı davrandı. Biz de gerekli çalışmaları hemen başlattık. Göçeri Mahallemizde şehidimizin isminin yaşatılacağı bir spor tesisi yapacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber