Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 17:18 Yorum: 0

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Van'ın Çatak Kaymakamlığı, 5 gün önce PKK'lı teröristler tarafından Bitlis'in Hizan ilçesinde yola döşenen patlayıcının patlatılması sonucu şehit...

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Van'ın Çatak Kaymakamlığı, 5 gün önce PKK'lı teröristler tarafından Bitlis'in Hizan ilçesinde yola döşenen patlayıcının patlatılması sonucu şehit düşen Talha Musap Salçuk için mevlit okuttu.

Programda konuşan Kaymakam Hacı Asım Akgül, şehitlik makamının herkese nasip olmadığını belirterek, "Şehit bir evlat sahibi olmak kimseye nasip olmaz. Şehit ailesi olmak, şehit yakını olmak bir şereftir. Bu gün ay yıldızlı bayrağın altında huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, bunu vatan uğruna canını feda eden evlatlarımıza, şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Siz değerli şehit aileleri bize şehidimizin emanetisiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilere de acil şifalar, yakınlarına da sabır diliyorum" dedi.

Kaymakam Akgül, şehidin babası İskan Şalçuk'un koluna girip programa katılanlarla birlikte mezarlığa gitti. Mezarlıkta okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından şehidin kardeşleri, akrabaları ve çok sayıda Çataklının katılımıyla "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atılarak, tekbir getirildi.

Şehit Astsubay Talha Musap Salçuk için Çatak Kaymakamlığı'nın organizasyonunda düzenlenen mevlide İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Umut Düzerdik, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kaydım, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, ilçede görev yapan savcı ve hakimler, kurum amirleri, şehidin babası İskan Şalçuk, annesi Zeri Salçuk ve şehidin diğer yakınları ile STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Şehit Salçuk için mevlit okutuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber