Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Eylül 2016 - 13:25 Yorum: 0

Şehit Salih Tortum’un cenazesi son kez baba evine getirildi

Van Çaldıran'dan terör örgütü PKK ile yapılan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Tortum, son kez baba evine getirildi.

Şehit Salih Tortum’un cenazesi son kez baba evine getirildi

Van Çaldıran'dan terör örgütü PKK ile yapılan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Tortum, son kez baba evine getirildi. Cenaze'de helallik sonrası uğurlanırken anne Ayşe Tortum ve 2 kız kardeşi fenalık geçirdi.

2 gün önce Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı Bölgesi'nde terör örgütü PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Tortum'un cenazesi uçakla İstanbul'a getirildi. Şehidin cenazesi buradan da helallik için son kez Esenler'deki baba ocağına götürüldü. Anne Ayşe Tortum ve baba Mustafa Tortum güçlükle ayakta dururken, şehidin kardeşleri Kevser ve Aslı Tortum da ağabeylerinin tabutuna son kez dokundu. Helallik alınması sırasında anne Ayşe Tortum fenalık geçirdi.

Şehit Salih Tortum, ikindi namazına müteakip Fatih Camii'nde düzenlenecek törenle son yolcuğuna uğurlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber