Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

Şehit Savcı Kiraz için helva dağıtıldı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için helva dağıtıldı.Şehit...

Şehit Savcı Kiraz için helva dağıtıldı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için helva dağıtıldı.

Şehit Savcı Kiraz için Diyarbakır Adliyesi'nin önünde helva hazırlandı. Hakim, savcı ve adliye personellerinin de katıldığı etkinlikte vatandaşlara helva dağıtıldı.

 Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, savcı Kiraz'ın anısını yaşatmak için helva dağıttıklarını söyledi. 

Adalet Komisyonu Başkanı Cihan Kart ise terör eylemi nedeniyle acılarının büyük ve derin olduğunu ifade etti.

Ülkede adil yargılamaya katkı sunma anlamında gece gündüz demeden ailelerinden feragat ederek çalışma gayreti içerisinde olduklarını anlatan Kart, şöyle konuştu:

"Hakim ve savcıların mesai kavramı yoktur. Yerine göre hafta sonları bile çalışıyoruz. Amacımız yargıya elimizden geldiğince katkı sağlamaktır. Böyle üzücü terör eylemleri bir daha yaşanmasın. Adliye camiamız, diğer kurumlar ve ülkemizde bu tarz eylemler olmasın. Ülkede ise barış, huzur ve sükuneti sağlamaktır. Ama bazı kendini bilmez kişiler tarafından bu tarz olaylar ile karşılaşabiliyoruz. Merhum savcımıza Allah'tan rahmet, ailesine ise başsağlığı diliyorum."

Solmaz ve Kart, daha sonra helva dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber