Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ağustos 2022 - 10:23 Yorum: 0

Şehit Topçu Uzman Çavuş Cirnooğlu’nun ailesine taziye ziyareti

PKK/YPG terör örgütü tarafından Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu'na düzenlenen roketli saldırıda şehit olan Topçu Uzman Çavuş...

Şehit Topçu Uzman Çavuş Cirnooğlu’nun ailesine taziye ziyareti

PKK/YPG terör örgütü tarafından Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu'na düzenlenen roketli saldırıda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu'nun ailesine protokol üyeleri ile vatandaşların taziye ziyareti sürüyor.

Şehit Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu'nun baba ocağının bulunduğu Ekrem Çetin Mahallesi Asena Sokaktaki taziye evine toplumun bütün kesimlerinden, sivil toplum örgütleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları başta olmak üzere vatandaşların taziye ziyaretleri sürüyor. Kilis İl protokolü de şehidin ailesini yalnız bırakmadı. Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, Kilis Milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal, Belediye Başkanı Servet Ramazan ve eşi Nazlı Ramazan, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş başta olmak üzere Şehit Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu'nun baba evine taziye ziyaretinde bulunarak Şehidin ailesine baş sağlığı dileklerini ilettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber