Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Eylül 2016 - 11:23 Yorum: 0

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Ece’nin cenazesi memleketine gönderildi

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece'nin naaşı,...

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Ece’nin cenazesi memleketine gönderildi

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece'nin naaşı, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Kars İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda düzenlenen törene katılan şehit Ahmet Ece'nin eşi Neslihan Pak Ece, elinde taşıdığı şehidin fotoğrafı ve hırkasına sarılarak "erken gittin" diye gözyaşlarına boğuldu.

"Ahmet'im Ahmet'im" diyerek gözyaşlarına boğulan şehidin eşi Neslihan Ece, törene katılanları gözyaşlarına boğdu. Şehidin eşini yakınları teselli etti.

Saygı duruşu ile başlayan törende şehidin özgeçmişi okundu. Yapılan duaların ardından şehit cenaze arabasına konularak havaalanına götürüldü. Şehit Ece'nin naaşı, daha sonra toprağa verilmek üzere memleketine uğurlandı.

Törene; Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, Belediye Başkan Vekili Kadir Bilgir, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın, Jandarma Alay Komutanı Albay Serdar Güngör, şehidin yakınları, kurum ve daire amirleri, asker ve polisin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber