Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 02 Eylül 2016 - 15:28 Yorum: 0

Şehit Uzman Çavuş Murat Kasım son yolculuğuna uğurlandı

Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı'nda PKK terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Murat...

Şehit Uzman Çavuş Murat Kasım son yolculuğuna uğurlandı

Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı'nda PKK terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Murat Kasım'ın cenazesi son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

Askeri uçakla Van'dan Giresun-Ordu Havaalanı'na getirilen şehit Murat Kasım'ın cenazesi, baba ocağı Giresun'un Çanakçı ilçesine getirildi. Evli ve 2 kız babası olan şehit Uzman Çavuş Murat Kasım'ın (32) 9 aylık olan kızı Rümeysa ile 1.5 yaşında olan kızı Berranur, kadın astsubayların kucağında cenaze törenine katıldı. Şehit Kasım'ın eşi Cennet Kasım ve kardeşleri Uzman Çavuş Hasan Ali Kasım ile Timur Kasım naaşın başında uzun süre gözyaşı dökerek feryat ettiler.

İlçenin pazar alanında kılınan cenaze namazını İl Müftüsü Muhittin Oral kıldırdı. Cenaze törenine Vali Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı Deredüzü köyünde bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber