Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Şehit yeğeni için konuşan amca acısını şu sözlerle dile getirdi:

Bingöl'de meydana gelen mayın patlamasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin acılı amcası Mevlüt Üye, yeğeninin şehit haberinin aldıktan...

Şehit yeğeni için konuşan amca acısını şu sözlerle dile getirdi:

Bingöl'de meydana gelen mayın patlamasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin acılı amcası Mevlüt Üye, yeğeninin şehit haberinin aldıktan sonra, "Vatan sağolsun, diyecek bir şey yok" diyerek acısını dile getirdi.

Bingöl'de terör örgütü tarafından yola döşenen mayına basarak şehit olan Üye'nin, Afyonkarahisar'da yaşayan ailesi acıya büründü. Şehit haberinin gelmesinin ardından şehidin baba evinden ağıtlar yükseldi. Acı haberin gelmesinin ardından şehidin baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Acı haberin verilmesin ardından Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehidin baba evi önüne taziye çadırı kurulurken, şehidin aile çadır kuruluna kadar evlerinin bahçesinde taziyeleri kabul etmeye başladılar.

Yeğeninin şehit olduğu haberini aldıktan sonra eve gelen amca Mevlüt Üye, basın mensuplarına bir açıklamada bulunarak acısını şu sözlerle anlattı:

"Acımız büyük, vatan sağolsun yani. En son Ramazan Bayramında ziyarete geldiler buraya. Vatan sağolsun başka ne diyelim yani. Yeğenim 3-4 senelik askerdi. Doğu görevinin ne zaman biteceğini bilmiyorum, hiç böyle şeylerden konuşmadık."

Öte yandan, şehit Üye'nin yarın memleketi Afyonkarahisar'da düzenlenecek cenaze töreninin ardından Afyonkarahisar Belediyesi Asri Mezarlığından Hava Şehitliğinde toprağa verilmesinin planlandığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber