Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2016 - 15:24 Yorum: 0

Şehit Yüzbaşı Kalem’in ailesine ’şehadet belgesi’

Amasyalı Şehit Yüzbaşı Alper Kalem'in ailesine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gönderilen şehadet belgesi Vali Salih Işık ve beraberindeki yetkililer...

Şehit Yüzbaşı Kalem’in ailesine ’şehadet belgesi’

Amasyalı Şehit Yüzbaşı Alper Kalem'in ailesine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gönderilen şehadet belgesi Vali Salih Işık ve beraberindeki yetkililer tarafından verildi.

Amasya Valisi Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin, ziyaret ettikleri Şehit Yüzbaşı Alper Kalem'ın babası Mehmet Ali Kalem ile annesi Sevim Kalem'e teslim ettiler.

30 Nisan'da Mardin'de şehit olan Yüzbaşı Kalem'e Allah'tan rahmet, ailesine de sabırlar dileyen Vali Işık, "Şehit aileleri bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin bizlere emanetidir. Bizler de bu emanete layıkıyla sahip çıkabilmek adına devletimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber