Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2016 - 14:08 Yorum: 0

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu:

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitim-öğretim yılının öğrenci, veli, öğretmen, eğitim yöneticileri ile tüm eğitim çalışanlarına...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu:

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitim-öğretim yılının öğrenci, veli, öğretmen, eğitim yöneticileri ile tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ederek, "Barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, uzun bir yaz tatili sonrası 19 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirterek, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğine işaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, geleceğin teminatı olan öğrenciler için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Fadıloğlu, "Ülkemizin hassas bir dönemden geçiyor. Eğitim camiamızın tüm fertleri ve bizler, geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilme gayreti içerisinde olmalıyız. Barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır. Toplumların hayatında vazgeçilmez bir unsur, geleceğini şekillendiren en büyük faktörlerden biri olan okul, aileden sonra bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran sistemli bir eğitim yuvasıdır. Üç aylık bir sürenin sonunda yeni bir eğitim-öğretim yılına başlayan çocuklarımızın azim ve kararlılıkla derslerine çalışacaklarına, yeni bilgi ve beceriler kazanmanın verdiği mutlulukla başarılı olacaklarına tüm kalbimle inanıyor ve onlara güveniyorum. Sevgili öğrenciler; daha mutlu ve güzel bir gelecek için her zaman sizin yanınızda ve destekçiniz olduğumuzu bilmenizi isterim. Yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin ve sevgili öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini yürekten diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber