Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Şehitkamil planlı kentleşiyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede planlı kentleşme adına önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Şehitkamil planlı kentleşiyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede planlı kentleşme adına önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Fadıloğlu, "Bizim amacımız, ara boşluk bırakmadan imarın bir bütün halinde devam etmesini sağlamak" dedi.

Fadıloğlu, çalışmaları yerinde inceledi

Planlı kentleşme adına önemli çalışmalar yürüten Şehitkamil Belediyesi, örnek imar uygulamaları gerçekleştiriyor. Karacaahmet Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile birlikte yerinde inceleyerek son aşamayla ilgili bilgi aldı. Karacaahmet Mahallesi ile Fıstıklık Mahallesi'ni yaptıkları yol açma çalışmasıyla birbirine bağlayacaklarını belirten Fadıloğlu, çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini aktardı.

İmarı bir bütün halinde devam ettirmek istiyoruz

Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Fadıloğlu, ilçe genelinde yürütülen imar çalışmalarını bütün halinde sürdürmek istediklerini dile getirdi. Fadıloğlu, "Karacaahmet Mahallesi'ndeki bölgede aynı zamanda GASKİ'nin boru imalathanesinin arkasında olan bölgeyle Fıstıklık Mahallesi'nin birbirine bağlanmasıyla ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bizim amacımız; ara boşluk bırakmadan imarın bir bütün halinde devam etmesini sağlamak. Fevzi Çakmak Bulvarı'ndan başlayıp, Beylerbeyi'ne giden hattın üzerindeki sağ tarafta imar alanlarının olduğu bölgede kalan Karacaahmet Mahallesi'nde de bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

'En kısa sürede milletimizin hizmetine sunacağız'

Fadıloğlu, "Yapılan planlamayla çıkarılan parsellerin yol çalışmaları gerekiyordu. Çünkü TOKİ üzerinden de satılan, daha önce belediyelerin mülkiyetinde veya özel şahıs mülkiyetinde olan yerler vardı. Bu yerler şuan ruhsat aşamasına geldi. Bunların bir yandan okulu, bir yandan camisi yapılmış şekilde. Bu noktanın da yol çalışmalarını bitirmek üzereyiz. Diğer taraflarda yolları tamamen açtık. Altyapı kuruluşları çalışmalarına devam ediyor. Hatta aydınlatma direkleri belli bir noktaya kadar geldi. Burasını da en kısa sürede milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Şimdiden tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber