Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 10:13 Yorum: 0

Şehitkamil’de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenlikleri Beylerbeyi ve Göksüncük mahallelerindeki gösterileriyle devam etti.

Şehitkamil’de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenlikleri Beylerbeyi ve Göksüncük mahallelerindeki gösterileriyle devam etti. Alanı dolduran çocuklar yapılan animasyon gösterileri, Balon şhov ve birbirinden heyecanlı yarışmalarla doyasıya eğlendi.

Şehitkamil Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği Ramazan şenliklerini, Beylerbeyi ve Göksüncük mahallesinde devam ettirdi. Düzenlenen etkinlikte tiyatro, hacivat-karagöz oyunları, animasyon, çocuk tiyatrosu ve balon şhov gibi gösteriler düzenlendi. Sihirbaz gösterisini çocuklar hayret dolu bakışlarla izledi. Etkinlikte ayrıca çocuklara pamuklu şeker, elmalı şeker, balon gibi çeşitli hediyelerde verildi. Şehitkamil Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklere katılan çocuklar, "Ramazan etkinlikleriyle gönlümüzce eğleniyoruz. Bizler için her türlü oyun ve çeşitli etkinlikler yapıldı. Burada arkadaşlarımızla birlikte yarışmalara katıldık. Hacivat-Karagöz oyununu izledik ve sihirbazlık gösterilerini hayretle izledik. Sihirbazlık gösterisi gerçekten çok güzeldi ve bizlere büyük bir heyecan verdi, çok etkilendik. Ailelerimizle birlikte doyasıya eğlendik. Bu tür etkinliklerin her zaman yapılmasını istiyoruz. Bugünde mahallemizde düzenlediği için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Şehitkamil’de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Şehitkamil’de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Şehitkamil’de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber