Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 13 Temmuz 2020 - 15:43 Yorum: 0

Şehitkamil’deki yıpranan parklar revize ediliyor

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı yeni parkların yanı sıra mevcut parklarda da onarım çalışmalarıyla daha yeşil ve daha düzenli parklara sahip bir Şehitkamil...

Şehitkamil’deki yıpranan parklar revize ediliyor

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı yeni parkların yanı sıra mevcut parklarda da onarım çalışmalarıyla daha yeşil ve daha düzenli parklara sahip bir Şehitkamil inşa etmeyi sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Hacıbaba Mahallesi'nde bulunan Şehit Resul Bozkurt Parkı'nda bakım ve onarım çalışması başlattı.

İlçe halkının yaşam kalitesini arttıracak proje ve çalışmalarıyla takdir gören Şehitkamil Belediyesi, daha önceden tamamlayarak halkın hizmetine sunduğu parkların periyodik olarak bakım ve onarım çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyor. Hacıbaba Mahallesi'nde bulunan ve zamanla yıpranan Şehit Resul Bozkurt Parkı'nda bakım ve onarım çalışması başlatan Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuklar için oyun grupları, oturma bankları, kilit taşı, çim yenileme ve çevre düzenlemesi çalışması yürütüyor. Parkta ayrıca fitnes alanı ve yeşillendirme çalışmaları da yapılıyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen Şehit Resul Bozkurt Parkı, yeniden vatandaşların hizmetine sunulacak.

Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecek

Şehitkamil Belediyesinin yeşilin korunması ve yaygınlaşması adına yaptığı birçok hizmetten memnun olduklarını dile getiren Hacıbaba Mahalle Muhtarı Mehmet Memili, "Mahallemizde bulunan parkımız, çok eski bir park olduğu için Şehitkamil Belediyemizden buranın bakım ve onarımı için talepte bulunmuştuk. Sağ olsun belediyemiz, hemen talebimizi kabul etti ve çalışmaları başlattı. Parkımızın bozulan çocuk oyun grupları yenilenecek, oturma bankları yenilenecek, yeşillendirme çalışması yapılacak. Vatandaşlarımızın spor yapmaları için spor alanı oluşturulacak. İnşallah bu parkımız, bundan sonraki süreçte vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecek. Ben, şahsım ve mahallem adına yapılan bu özverili çalışmalarından dolayı Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve tüm ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şehitkamil’deki yıpranan parklar revize ediliyor

Şehitkamil’deki yıpranan parklar revize ediliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber