Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 13:38 Yorum: 0

Şehitkamil’den ailelere kışlık yakacak yardımı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budanan dallarını ailelere kışlık yakacak olarak dağıtıyor.

Şehitkamil’den ailelere kışlık yakacak yardımı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budanan dallarını ailelere kışlık yakacak olarak dağıtıyor. Toplamda bin aileye 500'er kiloluk odun dağıtıldı.

Şehitkamil Belediyesi, kış öncesi dar gelirli aileleri ısıtacak yardımlarını başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait Fidanlık alanında ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere biriktirilen odunlar, burada hızar makinesiyle küçültülerek, dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere çuvallara dolduruldu. Daha sonra araçlara konulan odunlar, Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası tarafından belirlenen dar gelirli ailelere ulaştırıldı. Şehitkamil Belediyesi tarafından dağıtılan odunları teslim alan aileler, kış ayını sıkıntısız geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadı. Her aileye 10 çuval halinde 500 kilo olarak dağıtılan odunlar, bu yıl bin aileye ulaştırılırken, bu sayının önümüzdeki günlere kadar daha da artması hedefleniyor.

"Mutluluğu şimdiden yaşıyoruz"

Odun ihtiyaçlarının Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılandığını dile getiren dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler, "Maddi durumumuz yetersiz olduğu için odun ihtiyacımız vardı. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı Gıda Bankası'nda kaydımız olduğu için Şehitkamil Belediyemiz tarafından kışlık yakacağımız olan 500 kilo odun yardımında bulunuldu. Bu yıl da kış ayını sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde geçirecek olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz. Bunun için bizlere her türlü desteği sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Allah, Başkanımızı başımızdan eksik etmesin" dedi.

Şehitkamil’den ailelere kışlık yakacak yardımı

Şehitkamil’den ailelere kışlık yakacak yardımı

Şehitkamil’den ailelere kışlık yakacak yardımı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber