Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Eylül 2018 - 15:28 Yorum: 0

Şehitkamil’den Aşure ikramı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramında bulunarak, bBirlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Şehitkamil’den Aşure ikramı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure ikramında bulunarak, bBirlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Fadıloğlu, "Allah kardeşliğimizi, birliğimizi daim eylesin, bugünlerin kadrini, kıymetini bilerek yaşamayı nasip etsin" dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda organize edilen geleneksel aşure ikramına vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Hicri yılbaşının başlangıcı olarak kabul edilen Muharrem ayının 10. gününde kutlanan aşure günü dolayısıyla hazırlanan aşureler vatandaşa ikram edildi. Meydana giderek aşure kazanının başına geçen ve kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikram eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra vatandaşla birlikte aşure yedi. Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti.

"Bizim aramızda ayrılık yoktur"

Aşure ikramı sonrası açıklamada bulunan Fadıloğlu, Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak her sene olduğu gibi geleneksel olarak bu sene de Muharrem ayında aşure dağıtımını 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başlattık. Allah, yaşanan acıları bir daha yaşatmasın. Allah kardeşliğimizi, birliğimizi daim eylesin, bugünlerin kadrini, kıymetini bilerek yaşamayı nasip etsin. Bizim aramızda ayrılık yoktur. Hele hele şu yaşadığımız dönemlerde ne kadar çok birbirimize sıkı sıkı sarılırsak memleketimiz daha hızlı yükselecektir. Ben, bu vesileyle Muharrem ayını kutluyorum. Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şehitkamil’den Aşure ikramı

Şehitkamil’den Aşure ikramı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber