Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Şehitkamil’den Fıstıklık mahallesine modern park

Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Fıstıklık mahallesinde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak yeni bir parkın yapımına başladı.

Şehitkamil’den Fıstıklık mahallesine modern park

Şehitkamil Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Fıstıklık mahallesinde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak yeni bir parkın yapımına başladı.

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta, iki adet basketbol sahası, kum havuzu, çocuk oyun alanları, spor aletleri yürüyüş parkuru, engelli merdiveni, oturma bankları ve otopark alanları bulunacak. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak.

'Vatandaşlarımız bu parktan en iyi şekilde yararlanacak'

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Fıstıklı Mahalle Muhtarı Ali Güler, Şehitkamil Belediyesi tarafından her türlü hizmetin sağlandığını kaydetti. Güler, "Mahallemiz hızla büyüyen ve gelişen bir mahalledir. Bundan dolayı vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak büyük ve modern bir parkın yapımına Şehitkamil Belediyemiz tarafından başlandı. Ekipler, hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Mahallemize yapılacak olan bu parkımız çocuğu, genci, yaşlısı her kesime hitap edecek şekilde yapılıyor. Çocuklarımız için oyun alanları, gençlerimiz için basketbol sahası, spor yapmak isteyen vatandaşlarımız için spor alanları, yürüyüş yolları yapılacak. Parka gelip temiz havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlarımız için yeşil alanlar oluşturulacak. Çok az bir süre sonra parkımız hizmete girecek ve vatandaşlarımız bu parktan en iyi şekilde yararlanacak. Mahallemize yapılan bu parkın şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

'Yapılacak park, çocuklarımızın ve büyüklerin ihtiyacını karşılayacak'

Fıstıklı mahallesinde yaşayan vatandaşlar ise "Mahallemiz her geçen gün gelişen bir mahalle olduğu için bizlerinde ihtiyaçları giderek artıyor. Mahalle sakinleri olarak yeşil alana ihtiyacımız vardı. Bu ihtiyacımız da Şehitkamil Belediyemiz tarafından karşılanıyor. Şehitkamil Belediyemiz mahallemize gerçekten her türlü hizmeti getirmeye gayret gösteriyor. Şuan Mahallemize kaliteli büyük bir parkın yapımına başlandı. Yapılacak olan bu park içerisinde çocuklarımızın ve biz büyüklerin ihtiyacını karşılayacak her türlü imkan sunulacak. Yeşil alanlar, oyun alanları, spor alanları dinlenme alanları oluşturulacak. Bunun dışında araçlarıyla parka vakit geçirmeye gelen vatandaşlarımız içinde ayrıca otopark oluşturulacak. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine Mahallemize kazandıracakları bu park için yürekten teşekkür ediyoruz. Bu tür hizmetlerin de devamını diliyoruz" diye konuştu.

Şehitkamil’den Fıstıklık mahallesine modern park

Şehitkamil’den Fıstıklık mahallesine modern park

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber