Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:53 Yorum: 0

Şehitkamil’den spora tam destek

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara ders içi ve egzersiz faaliyetlerinde kalabilecekleri sportif malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Şehitkamil’den spora tam destek

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullara ders içi ve egzersiz faaliyetlerinde kalabilecekleri sportif malzeme yardımı gerçekleştirildi. 3 farklı branşta top ve satranç takımını teslim alan beden eğitimi öğretmenleri, duydukları memnuniyeti ifade etti.

Şehitkamil eğitim yatırımlarını sürdürüyor

Sporun, sporcunun ve öğrencinin her alanda destekçisi olan Şehitkamil Belediyesi, akademik başarıyı doğrudan ya da dolaylı olarak etkileyecek projeleri uygulamaya devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde, okullardaki sportif faaliyetleri geliştirmek adına ilçe genelindeki 316 okula Şehitkamil Belediye Başkanlığınca sportif malzeme yardımı yapıldı. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, beden eğitimi öğretmenleri ve çok sayıda sporcu öğrenci katıldı. 3 farklı branşta top ve satranç takımı dağıtımı sonrası açıklamada bulunan beden eğitimi öğretmenleri, duydukları memnuniyeti ifade ederek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

'Sporcularımızın akademik ve sosyal gelişimine büyük önem veriyoruz'

Törende öğrencilere hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporcu öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine büyük önem verdiklerini kaydetti. Sporun akademik başarıya olan etkisine dikkat çeken Fadıloğlu, "İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında tüm Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyorum. Çünkü şu ana kadar yaptığımız tüm faaliyetlerde bizlerle birlikte oldular. Biz de Şehitkamil Belediyesi olarak özellikle işin mutfak kısmında bu işin profesyonel kısmından ziyade amatör kısmına imkanlarımız dahilinde destek vermeye çalışıyoruz. Bir taraftan amatör spor kulüplerine destek verirken bir taraftan da Şehitkamil ilçesindeki 316 okula burada çam sakızı çoban armağanı bir hediyemiz oluyor. Şu an içerisinde bulunduğumuz bu fiziki ortam, öncelikli olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzün emrindedir. Tüm okul müsabakalarında yoğun olarak burayı kullanıyoruz. Okullarımızdaki top ve satranç malzeme ihtiyaçlarını gidermek adına Şehitkamil Belediyesi olarak böyle bir kampanya gerçekleştirdik. Bu organizasyona katkı sunan tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de akademik hayatlarının yanında spor yaşamlarında başarı diliyorum" şeklinde konuştu.

'Kurumlar arası iş birliğini önemseyen bir başkanımız var'

Törende konuşan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, eğitimin birçok kademesinde Şehitkamil Belediyesi ile önemli işbirlikleri yaptıklarını vurguladı. Şehitkamil Belediyesinin eğitim alanına önemli katkılar sunduğuna işaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yağcı, "Özellikle kurumlar arası ilişkilerin ne denli önemli olduğunu biz, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'ndan öğrendik. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bugüne kadar kültürel, sportif, akademik ve birçok anlamda gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyet ve organizasyonda Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nu her zaman yanımızda gördük, desteğini aldık. Bu tür faaliyetler işin görünen kısmı, görülmeyen daha birçok kısım var. Başkanımızın Türkiye'ye örnek olması gereken en önemli faaliyetlerinden biri de okul öncesi eğitimde bize vermiş olduğu destek. Bu projemiz diğer il ve ilçelere örnek oluyor. Bu anlamda huzurlarınızda Başkanıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Keşke her ilçeye böyle bir başkan, böyle bir ekip nasip olsa. Milli Eğitim camiası adına Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Şehitkamil’den spora tam destek

Şehitkamil’den spora tam destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber