Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 10:38 Yorum: 0

Şehitkamilli gençler doğayla iç içe

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında da öğrencileri birbirinden renkli etkinliklerle buluşturmaya devam edecek.

Şehitkamilli gençler doğayla iç içe

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında da öğrencileri birbirinden renkli etkinliklerle buluşturmaya devam edecek. Kişisel gelişim eğitimlerinin ve sportif etkinliklerin hız kesmediği kamp alanında gençler, Dülük Tabiat Parkının eşsiz atmosferinde doğayla iç içe zaman geçirerek.

Spor eğitim ve eğlence Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında

Topluma yararlı ve bilinçli bireyler yetiştirmek ve katılımcıların kişisel gelişimlerini olumlu yönde etkilemek adına faaliyete geçtiği ilk günden itibaren binlerce genç öğrenciyi misafir eden Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında etkinlik ve aktiviteler 2016 -2017 eğitim öğretim yılında ara vermeden büyük tempo ile devam edecek. Sportif etkinliklerin, eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı aktivitelerin, kişisel eğitimlerle pekiştirildiği temel kampçılık faaliyetlerinde gençler sosyalleşerek moral depolayacak. Doğal afetlere karşı tedbirler, alkol ve madde bağımlılığı ile mücadele, etik ve insani değerler, adab-ı muaşeret kuralları, anne, babaya ve büyüklere saygı gibi toplumu yakından ilgilendiren konuların alanında uzman eğitmenler tarafından genç dimağlara titizlik aşılanacağı kamp etkinliklerinden 12 yaş ve üzerindeki öğrencilere hitap eden tüm okullar faydalanabilecek.

Öğrenciler eğlenceli aktivitelerle moral depolayacak

İl genelindeki tüm okullarda eğitim - öğretim faaliyetlerini sürdüren öğrencileri 30'ar kişilik gruplar halinde, 3'er günlük ve günü birlik eğlendirici ve öğretici etkinlikler içeren faaliyetlerde bir araya getiren Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında katılımcı öğrenciler moral depolamaya ve akademik faaliyetlerini daha motive olmuş bir şekilde sürdürmeye devam edecekler. 15 bin metre kare alan üzerine kurulu Gençlik Kampında, katılımcı öğrenciler, Pentatlon parkuru, paintball, 12 metre yüksekliğindeki tırmanma duvarında, 16 metre yükseklikten 265 metre boyunca büyük adrenalin yaşayacakları zipline istasyonunda, 21 farklı etaptan oluşan yüksek ip ve engel parkurlarında heyecan ve eğlenceli dolu etkinliklere katılacaklar. Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı liderlerinden Hayri Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılında Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampının kapılarının ardına kadar öğrencilere açık olduğunu belirterek tüm öğretmen ve öğrencileri Dülük Tabiat Parkında yer alan kamp alanına beklediklerini belirtti.

Şehitkamilli gençler doğayla iç içe

Şehitkamilli gençler doğayla iç içe

Şehitkamilli gençler doğayla iç içe

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber