Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2016 - 13:18 Yorum: 0

Şehitkamilli öğrenciler geleceğine sahip çıkıyor

Şehitkamil Belediyesi ve Doğa Koleji Okulları tarafından hayata geçirilen "Çevre Koruma ve Hayvanları Besleme" projesi kapsamında yüzlerce öğrenci Dülük...

Şehitkamilli öğrenciler geleceğine sahip çıkıyor

Şehitkamil Belediyesi ve Doğa Koleji Okulları tarafından hayata geçirilen "Çevre Koruma ve Hayvanları Besleme" projesi kapsamında yüzlerce öğrenci Dülük Tabiat Parkında çevre temizliği yaptı. Öğrenciler daha sonra, doğada yaşayan hayvanlar için, ağaç altlarına yem bıraktı.

Doğa Koleji Okulları öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde sabahın erken saatlerinde Dülük Tabiat Parkına gelerek, doğayı korumak adına çevre temizliği yaptı. Ormanın her kesimini dolaşan öğrenciler, kağıt, cam, plastik ve benzeri atık maddeleri toplayarak, doğaya sahip çıktılar. Öğrenciler daha sonra, ormanda yaşayan hayvanların beslenmeleri açısından doğaya yem bıraktı. Doğa Koleji Okulları Müdür Yardımcısı Ayber Arslan, "Hayata geçirdiğimiz Çevre Koruma ve Hayvanları Besleme" projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte Şehitkamil Belediyemizin Dülük Tabiat Parkı'na gelerek, doğayı korumak adına ufak bir desteğimiz olsun istedik. Öğrencilerimiz burada çevre temizliği yaparak, atılan çöpleri toplayıp doğayı korumak adına önemli çalışmalar yaptılar. Bu projenin öğrencilerimiz üzerinde önemli katkılar sunacağını amaçlıyoruz" dedi.

'Temiz bir gelecek hayal edebiliriz'

Dülük Tabiat Parkına gelen öğrenciler ise, "Doğayı korumak için Dülük Tabiat Parkına gelerek, çevre temizliği yapıyoruz. Şuanda atık çöpleri topluyoruz ve doğayı en iyi şekilde korumaya çalışıyoruz. Dülük Tabiat Parkı gerçekten çok güzel ve büyük bir park fakat kirletilmemesi gereken parklardan. Halkımıza buraya gelmelerini tavsiye ediyoruz ancak, kirletmemelerini istiyoruz. Herkesin doğaya sahip çıkmasını istiyoruz. Geleceğimizi korumak adına yaptığımız bu çevre temizliği buradaki ağaçların daha uzun ömür süreceğine yardım etmeye çalışıyoruz. Doğayı seviyoruz. Kendi geleceğimizi şuan kendimiz temizliyoruz. İnsanlarımız temiz bir doğa bırakırsa, temiz bir gelecek hayal edebiliriz. Tek hedefimizi insanların ve çocukların düzenli ve temiz bir hayat yaşamalarını sağlamak" diye konuştular.

Şehitkamilli öğrenciler geleceğine sahip çıkıyor

Şehitkamilli öğrenciler geleceğine sahip çıkıyor

Şehitkamilli öğrenciler geleceğine sahip çıkıyor

Şehitkamilli öğrenciler geleceğine sahip çıkıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber