Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2014 - 16:08 Yorum: 0

Şehitler Haftası

Ergene Belediye Başkanı Yüksel:

Şehitler Haftası

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, şehitlerin kendilerine  bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacaklarını bildirdi.

Yüksel, Şehitler Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, şehitlik mertebesinin yüce bir mertebe olduğunu, vatanı için canlarını feda eden şehitlere olan minnet borcunun tükenmeyeceğini belirtti.

Türk topraklarının her karışının şehit kanlarıyla sulandığını ifade eden Yüksel, açıklamasında şunları kaydetti:

"Şehitlik, İslam dininde peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir. Türk Milleti için bu mertebeye ulaşmak, vatanı ve milleti için canını vermek şereflerin en büyüğüdür. Bu toprakların her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Ülkemizin bugünlere ulaşması için sayısız zorluklara göğüs gerilmiştir. Milletimizin her ferdi, şehitlerimizin bıraktığı emanetin değerinin şuuru içindedir. Milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız. Zafere ulaşarak vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede yaşamamıza sağlayan, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor Cenab- Allah’tan rahmet diliyorum."

 
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber