Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 11:18 Yorum: 0

Şehitler İçin Okunan 1 Milyon 300 Bin Fetih Suresi İçin Hatim Duası Yapılacak

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yıllardır oruç tutmasıyla tanınan esnaf, 1 Temmuz Cuma akşamı Kadir Gecesi münasebetiyle Gölcük Orta Camii'de şehitler...

Şehitler İçin Okunan 1 Milyon 300 Bin Fetih Suresi İçin Hatim Duası Yapılacak

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yıllardır oruç tutmasıyla tanınan esnaf, 1 Temmuz Cuma akşamı Kadir Gecesi münasebetiyle Gölcük Orta Camii'de şehitler için Hatim Duası yapacak.

Gölcük'te esnaflık yapan ve yıllardır düzenli oruç tutmasıyla tanınan Osman Ay'ın şehitler için düzenlediği "Türkiye 1 Fetih Suresi Okumaya Sende Var Mısın" kampanyası kapsamında, okunan 1 milyon 300 bin adet okunan Fetih Suresi için 1 Temmuz Cuma akşamı Gölcük Orta Camii'de hatim duaları yapılacak. Kadir Gecesi'nde Gölcük Orta Camii'nde yapılacak olan duaya herkesi beklediğini belirten esnaf Osman Ay, "1 Temmuz cuma kadir gecesi akşamı bu kampanyamızda okunmuş olan 1 milyar 300bin Fetih Suresinin orta camii de hocamız Refik Akçiçek tarafından hatim duaları yapılacaktır. Bütün kardeşlerimizi bu güzel davete bekliyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim bu gibi güzel etkinliklere katılan tüm kardeşlerimizin sayılarını artırsın. Terörün, dini, ırkı ve milliyeti asla olmaz. Bütün dünya insanları kardeştir. Terör karşısında millet olarak tek başımıza ayakta durmak zorundayız. Saldırılarda hayatlarını kaybeden bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Esnaf Osman Ay, şehitler için yapılan bütün duaların kabul bulunmasını temenni etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber