Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Mart 2018 - 20:23 Yorum: 0

Şehitler Sokağı’nın açılışı yapıldı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, 18 Mart Şehitler Günü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası kapsamında, Çan Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu...

Şehitler Sokağı’nın açılışı yapıldı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, 18 Mart Şehitler Günü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası kapsamında, Çan Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde şehitlerin fotoğraf ve özgeçmişlerinden oluşan fotoğraf sergisi, mini kütüphane ve çok amaçlı alanın da bulunduğu Şehitler Sokağı'nın açılışı yapıldı.

Çan Sevim Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 18 Mart Şehitler Günü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası kapsamında okul öğretmenleri Erdem Çetintaş tarafından "Vatanseverlik ve Kahramanlık", Necmi Öztürk tarafından ise "Şehitlik ve Gazilik" konularında konferans verildi. Konferansın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bal, okul müdürleri, öğrenci velileri, İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin katılımıyla, fotoğraf ve özgeçmişlerinden oluşan fotoğraf sergisi, mini kütüphane ve çok amaçlı alanın da bulunduğu Şehitler Sokağı'nın açılışı yapıldı.

Şehitler Sokağı’nın açılışı yapıldı

Şehitler Sokağı’nın açılışı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber