Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Şehitlere saygı için 510 rakımlı Boztepe'den atlayış yaptılar

Ordu'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Sportif Havacılık Grubu üyeleri, kentin "seyir terası" konumundaki 510 rakımlı Boztepe'den paraşütle "Şehitlere Saygı" atlayışı gerçekleştirdi

Şehitlere saygı için 510 rakımlı Boztepe'den atlayış yaptılar

ORDU (AA) - Ordu'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Sportif Havacılık Grubu üyeleri, 510 rakımlı Boztepe'den paraşütle "Şehitlere Saygı" atlayışı gerçekleştirdi.

Şarkiye Mahallesi'ndeki teleferik alt istasyonunda bir araya gelen sporcular, buradan paraşütlerini de alarak teleferikle kentin "seyir terası" konumundaki Boztepe'ye çıktı. 

Havalanma parkurundan Türk bayrağı asılı paraşütleriyle sırasıyla havalanan sporcular, atlayışlarını güvenli bir şekilde tamamladı. 

Hava Sporları İl Temsilcisi Hüseyin İlhan, atlayışın ardından AA muhabirine, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü sebebiyle düzenledikleri etkinlikle şehitleri anmak istediklerini söyledi. 

Türk bayrağını gökyüzünde dalgalandırdıkları için gurur ve mutluluk yaşadıklarını ifade eden İlhan, şöyle konuştu:

"Bu yaşadığımız topraklarda kanı ve canıyla bizim üzerimizde emeği olan başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, ismi bilinen, bilinmeyenlerin hepsinin ruhları şad olsun. İnşallah onlara layık bir ülke ve toplum oluruz. Onların açtıkları bu yolda yürümeye devam ederiz.  Biz sadece bugün onları saygıyla anmak için küçük bir etkinliğe imza attık. Kendileri çok daha fazla saygıyı hak ediyor." 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz da etkinlik kapsamında paraşütle atlayış yaparak sporculara destek verdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber