Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Haziran 2017 - 09:48 Yorum: 0

Şehitlikte buruk bayram

Bursa'da bayram sabahı şehitlikler doldu taştı. Şehit düşen evlatlarıyla bayramlaşmak için şehitliklere akın eden şehit yakınları bayram sabahını...

Şehitlikte buruk bayram

Bursa'da bayram sabahı şehitlikler doldu taştı. Şehit düşen evlatlarıyla bayramlaşmak için şehitliklere akın eden şehit yakınları bayram sabahını buruk geçirdi.

Ramazan Bayramı'nın ilk saatlerinde, Pınarbaşı Askeri Şehitliği şehit yakınları tarafından ziyaret edildi. Bursa'da camileri doldurarak bayram namazını kılan vatandaşlar daha sonra şehitliklere giderek ziyarette bulundular. Şehitlerin mezarlarını temizleyen yakınları, onlar için Kur'an-ı Kerim okuyup dua ettiler. Şehit yakınları mezarları temizlerken gözyaşlarını tutamadılar. Bir Ramazan bayramına daha buruk girmenin acısını yaşayan şehit yakınları "Önce vatan" diyerek acılarını içlerine attı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber