Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi
Spor 14 Nisan 2022 - 13:33 Yorum: 0

’Şehre İzini Bırak’ meydan okumasını Kübra Dağlı’nın takımı kazandı

Red Bull'un aktif spor yapanların yanı sıra antrenman yapmak isteyip yeterli motivasyonu bulamayanları da harekete geçirdiği "Şehre İzini Bırak" projesinde...

’Şehre İzini Bırak’ meydan okumasını Kübra Dağlı’nın takımı kazandı

Red Bull'un aktif spor yapanların yanı sıra antrenman yapmak isteyip yeterli motivasyonu bulamayanları da harekete geçirdiği "Şehre İzini Bırak" projesinde sona gelindi. Dünya şampiyonu Kübra Dağlı ile Türkiye'nin BMX'teki yükselen yıldızı Bora Altıntaş'ın takım kurup, tatlı bir rekabete girdiği mücadelede Kübra Dağlı'nın takımı galip geldi.

Red Bull'un aktif yaşamı destekleyen "Şehre İzini Bırak" kampanyasında sona gelindi. Türkiye'nin online aktif haritasını çıkartan projede dünya şampiyonu tekvandocu Kübra Dağlı ile Türkiye'nin BMX'teki yükselen yıldızı Bora Altıntaş takım kurup, tatlı bir rekabete girmişti. 6 hafta süren rekabet boyunca birçok şehirden 2600'ü aşkın kişi şehre izlerini bırakmak için mücadeleye katıldı. Katılımcılar bu 6 hafta boyunca Kübra Dağlı'nın ya da Bora Altıntaş'ın takımına katılıp hem haftalık görevleri yaptı hem de şehre izlerini bıraktı. Her haftanın sonunda görevleri başarıyla yapan katılımcılar birbirinden değerli ödüller de kazandı. Mücadele sonunda koşucular toplam 13 bin 700 km koşarak şehirlerine izlerini bıraktı.

Birinci, Kübra ile birlikte Kazakistan yolcusu

Her hafta kazananın değiştiği zorlu mücadele sonunda Kübra Dağlı'nın liderlik ettiği "Kırmızı takım" kampanyanın kazananı olmayı başardı. Dağlı'nın takımında koşan Ozan Hoşyılmaz, 650 km koşarak hem şehre hem de kampanyaya izini bıraktı. Tatlı rekabeti Kübra Dağlı'nın kazanmasına yardımcı olan Ozan Hoşyılmaz, Kazakistan'da gerçekleşecek yılın en zorlu etkinliklerinden Red Bull Quicksand'e Kübra Dağlı ile katılma hakkını elde etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber