Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Nisan 2018 - 15:18 Yorum: 0

Şehrim 2023 projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, "Şehrim 2023 otobüsüyle Antalyalılarla yapılacak görüşmelerin sonuçlarını takip edeceğiz....

Şehrim 2023 projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, "Şehrim 2023 otobüsüyle Antalyalılarla yapılacak görüşmelerin sonuçlarını takip edeceğiz. Bu talepler bize yol gösterici olacak" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından düzenlenen "Şehrim 2023" Projesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldı. Projeyle ilgili düzenlenen çalıştayda akademisyenler, meslek örgütleri, sivil toplum örgütleri, iş dünyasıyla, muhtarlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Türel, toplumun her kesiminin Antalya ile ilgili düşüncelerini hayallerini öğrenebilme noktasında önemli bir çalışma gerçekleştirildiğini söyledi.

"Yol haritamızı halk belirliyor"

AK Parti'nin istişare kanallarını sonuna kadar açık tutan, halkın kanaatlerine en yüksek derecede önem veren, yol haritasını halkın belirlediği bir siyasi parti olduğunun altını çizen Başkan Türel, "O yüzden bu ve benzeri çalışmaları her farklı noktada büyük başarıyla genel merkezimiz yürütüyor. Bizde yerel yönetimler olarak bu çalışmaların her zaman yanındayız ve içerisindeyiz" dedi.

Antalya ile ilgili hayaller

Şehrim 2023 Projesi'nin yerel yönetimlere çok önemli ışık tutacak bir çalışma olduğunu belirten Türel, "Bugün meslek odaları sivil toplum örgütleri muhtarlarla akademisyenlerle yapılan toplantıdan sonra otobüslerimiz Antalya'nın merkezi noktalarında halkın görüşlerini almak üzere bulunacak. Halkımızın da Antalya ile ilgili hayalleri gelecek düşünceleri mevcut düşünceleri neyse bunları burada dile getirme şansı olacak. Vakti az olan vatandaşlarımız bunları bir not kartı üzerine yazmak suretiyle düşüncelerini bizlerle ve genel merkezimizle paylaşacak. Diğer taraftan tablet ya da bilgisayar üzerinden de daha uzunca görüşlerini dile getirme imkanı mevcut."

Rapor hazırlanacak

Yol haritalarını halkın çizdiği yol çerçevesinde belirlediklerini kaydeden Türel, "Bu görüşler direk Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız tarafından bir rapor halinde değerlendiriliyor" dedi. Şehrim 2023 otobüsüyle Antalyalılarla yapılacak görüşmelerin sonuçlarını takip edeceğini belirten Türel, "Bu talepler bize yol gösterici olacak. Bu görüşmelerden çıkan sonuçlarla yol haritamızı daha iyi tespit edebileceğiz" ifadelerini kullandı.

Şehrim 2023 projesi

Şehrim 2023 projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber