Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 17:28 Yorum: 0

Şehzadeler, bahane değil hizmete üretiyor

Şehzadeler Belediyesi tarafından Yeşilköy Mahallesinde yapımı tamamlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kasım ayında Manisa ziyaretinde yaptığı...

Şehzadeler, bahane değil hizmete üretiyor

Şehzadeler Belediyesi tarafından Yeşilköy Mahallesinde yapımı tamamlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kasım ayında Manisa ziyaretinde yaptığı toplu açılış töreninde açılışı yapılan Yeşilköy Mahallesi Çok Amaçlı Salonu, düzenlenen anahtar teslim töreninde Şehzadeler Kaymakamlığına teslim edildi.

Şehzadeler Belediyesi tarafından Yeşilköy Mahallesinde yapımı tamamlanana 565 metrekarelik çok amaçlı salon, düzenlenen anahtar teslim töreni ile Şehzadeler Kaymakamlığına teslim edildi.

Yeşilköy Mahallesinde düzenlenen anahtar teslim törenine, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necmettin Okumuş, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Yeşilköy, Şehzadeler'in hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanıyor"

Yeşilköy Mahallesinin Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerinden en iyi şekilde faydalandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Mahalle Muhtarımız yaptığı konuşmasında bu çok amaçlı salonun mahallenin büyük bir hayali olduğunu ifade etmişti. Şehzadeler Belediyesi olarak bizim görevimiz de, Şehzadeler'de yaşayan vatandaşlarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmektir. Hamdolsun ki bir hayali daha gerçeğe dönüştürmenin büyük bir mutluluğunu yaşıyorum. Yeşilköy Mahallemizde yapmış olduğumuz bu 565 metrekarelik çok amaçlı salonun anahtarını Kaymakamımıza teslim etmek için bugün bir aradayız. Bugün salonu dolduran bizlerin yüzü gülüyor. Ancak böylesine güzel ortamlar, bu Cennet vatan için, bizler rahat edip, huzur içerisinde yaşayalım diye hayatlarını feda eden aziz şehitlerimize borçluyuz. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, Şehzadeler'de kesintisiz olarak, güler yüzlü hizmet eden, temiz ve çalışkan bir belediye kurduk. Bir taraftan da Şehzadeler'in 65 mahallesine kesintisiz bir şekilde tüm hizmetlerimizi ulaştırdık. Her mahallemizde olduğu gibi Yeşilköy Mahallemizde de sayısız hizmetlerimiz oldu. Yolların düzenlenmesi amacı ile 20 bin metrekare parke taşı döşemesi yapıldı. Yeşil alan düzenlemeleri ve aydınlatma çalışmaları ile Yeşilköy Mahallemiz Şehzadeler Belediyesinin hizmet yağmurundan nasibini en iyi şekilde almıştır. Aynı şekilde hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

"Bahane değil hizmet ürettik"

Şehzadeler Belediyesi olarak imkansızlıklara rağmen bahane yerine hizmet ürettiklerini belirten Başkan Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak Yeşilköy Mahallemizin en büyük eksikliklerinden biri olan çok amaçlı salonu yapmak istiyorduk. Bunu seçim dönemlerinde de buraya her geldiğimizde mahalleli vatandaşlarımızdan duyuyorduk. Yaptığımız araştırmalarda belediyemize ait salon yapılabilecek bir alanımız yoktu. Bunun üzerine kaymakamımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde okulun bahçesinin geniş bir yere sahip olduğunu ve bu bahçede birçok amaçlı salon yaparak milli eğitime devredebileceğimizi ifade etmiştim. Okul bahçesine yapacağımız salon sayesinde hem bu okulda okuyan öğrencilerimiz hem de civar mahallelerimizdeki çocuklarımız etkinlikler yapsınlar. Okulun olmadığı zamanlarda da vatandaşlarımız bu salonu sosyal aktivitelerde bulunsunlar. Kaymakamımızda olumlu olacağını ifade ederek gerekli olan yazışmaların yapılmasını sağladı ve okulun bahçesini bize teslim etti. Bizde hızlı bir proje çalışmalısının ardından hem Hacıhaliller Mahallemize hem de Yeşilköy Mahallemize aynı projelerde iki tane çok amaçlı salonu yapımına başladık ve kısa sürede tamamladık. Hacıhaliller Mahallemizdeki çok amaçlı salonun açılışının geçtiğimiz aylarda gerçekleştirmiştik. Şükürler olsun bu salonumuzun açılışının da her mahalleye nasip olmayacak bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'da yaptığı toplu açılış töreninde gerçekleştirmiştik. Bugün de burada çok amaçlı salonun anahtarlarını kaymakamlığımıza teslim edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi olarak çok amaçlı salon yapımı için bir arsamız yok diyerek mazeret üretebilirdik. Ancak biz mazeret üretmeden imkansızlıklar içerisindeki imkanı bularak siz değerli hemşerilerimize hizmet ettik. 565 metrekare olan bu güzel salonumuz soyunma odaları, mutfak kısmı ve lavaboları ile 500 bin liraya tamamlandı" diye konuştu.

"Tek gayemiz milletimize en güzel şekilde hizmet etmektir"

Göreve geldikten bu yana siyasi görüş ayrımı yapmadan Şehzadeler'in 65 mahallesine en iyi şekilde hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Ben geçmiş dönemler ilçe başkanlığı yaptığım dönemden bu zaman kadar Yeşilköy Mahallemize çok geliyorum. Her geldiğimizde de mahalle meydanındaki kahvede siz mahalle sakinleri ile bir araya geliyoruz. 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından bir kez daha mahallemizi ziyaret etmiştim. Bildiğiniz gibi o zaman AK Parti tek başına iktidar olabilecek bir çoğunluğu elde edememişti. Biz o zaman bu güzel çok amaçlı salonun temellerini atmıştık. Yeşilköy Mahallemizdeki bazı vatandaşlarımız kahvede otururken, seçimlerde AK Parti'nin tek başına iktidar olamaması nedeni ile temelleri atılan bu salonun yapılmayacağını ifade etmişlerdi. Ben biliyorum ki bu lafı söyleyenler bizi hiç tanımamışlar ya da biz kendimizi onlara iyi tanıtamamışız. AK Parti kadroları olarak bizim bir oy kaygımız ya da iktidar kaygımız yok. Bizim en büyük derdimiz, kaygımız milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Biz göreve geldiğimiz bugüne kadar 65 mahallemizin tamamına ayrım yapmaksızın, siyasi parti gözetmeksizin hizmetlerimizi götürdük. Mahallelerimizi yapacağımız hizmetlerimizi planlarken o mahalleden hangi partiye ne oy çıkmış incelemesini hiç yapmadık. Seçim döneminde vermiş olduğumuz bir sözümüz vardı. Bize oy veren vermeyen, siyasi yelpazenin en sağından, en soluna kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun, biz herkesin belediyesi olacağımızı ifade etmiştik ve o şekilde de hizmet ediyoruz. Bugün bu yaptığımız açılış, 7 Haziran sonrasında Yeşilköy Mahallemizde şüpheye düşen vatandaşlarımızın şüphelerinin yersiz olduğunu ortaya çıktığı bir gündür. Bugün açılışımıza icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Çok amaçlı salonumuzun Yeşilköy ve civar mahallelerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

"Yatırımlar eskiye oranla daha hızlı hayata geçiyor"

Yapılan yatırımların geçmiş dönemlere oranla daha hızlı bir şekilde hayata geçtiğini ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da şunları söyledi: "30 yıllık memuriyet hayatımda geçmiş dönemlerde hep şunu görmüştüm. Bir tesisin temelleri atılır ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen o yatırım bir türlü tamamlanamazdı. Ancak şimdi artık tam tersini yaşıyoruz. Artık temelini atmış olduğumuz tesislerimizin açılışlarını çok kısa sürede yapıyoruz ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu çok amaçlı salonun temelini bundan kısa bir süre önce atmıştık bugün de şükürler olsun ki açılışının gerçekleştiriyoruz. Bu güzel çok amaçlı salonun bir benzerini Hacıhaliller Mahallemizde hizmete açmıştık. Bu salonumuz hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın en iyi şekilde faydalanabileceği güzel bir salon. Bu salonun yapılması için kıt imkanlara rağmen 500 bin lira gibi büyük bir bütçenin ayrılmasına katkı sağlayan tüm belediye meclis üyelerine de çok teşekkür ediyorum. Daha güzel açılış ve organizasyonlarda bir arada olmayı ümit ediyorum."

Konuşmaların ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sembolik olarak çok amaçlı salonun anahtarının Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'na teslim etti.

Şehzadeler, bahane değil hizmete üretiyor

Şehzadeler, bahane değil hizmete üretiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber