Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 14:23 Yorum: 0

Şehzadeler Belediyesinin eğitime desteği sürüyor

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi tarafından Manisa Lisesi bahçesinde yapılan...

Şehzadeler Belediyesinin eğitime desteği sürüyor

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi tarafından Manisa Lisesi bahçesinde yapılan iki adet tenis kortunda incelemelerde bulundu. Şehzadeler'deki okullara destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak göreve başladığımız günden beri tüm okullarımıza destek verdik, bundan sonrada desteğimiz sürecek." dedi.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Lisesi bahçesinde yapımı tamamlanan iki adet tenis kortunda incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeye Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri Burhan Aydemir, Asiye Zurnacı, Selma Çertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve okul aile birliği yönetimi katıldı.

Okullara 600 bin TL'lik destek

Şehzadeler ilçesindeki birçok okulun ihtiyaçlarını belediye olarak giderdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Manisa Lisemizin bahçesine iki tane yeni tesis kort kazandırdık. Bunun yanı sıra okulumuzun birçok ihtiyaçlarını da Şehzadeler Belediyesi olarak karşılıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden beri ilçemiz sınırlarındaki bütün okullarımıza destek veriyoruz. Son bir ay içerisinde okullarımız için yaklaşık 600 bin TL'lik yatırımlarımız oldu. Bütün okullarımıza yatırımlarımız oldu. Bu kapsamda da Manisa Lisemize de iki tane tenis kortu yaptık. Eğitime, Öğretime, Okullarımıza çok önem veriyor ve destek olamaya devam ediyoruz. Manisa Lisesi, şehrimizin en köklü okullarından bir tanesi. Bizim Belediye Meclis üyelerimizin içerisinde de Manisa Lisesi mezunu olan çok arkadaşımız var. Tenis Kortlarımız, gençlerimiz için hayırlı olsun. Bu güzel tesisten güzel sporcular yetişsin inşallah. Değerli Kaymakamımızın da tenise karşı bir ilgisi var. Kendisi de tenis sporunu destekliyor. Halkımızın bütün kesimlerine yayıla bilmesi için çaba ve gayret sarf ediyor. Bu güzel eserin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

"Şehzadeler'de bir eksiklik tamamlanmış oldu"

Yapılan tenis kortu ile birlikte Şehzadeler ilçesine güzel bir spor tesisi kazandırıldığını ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Böyle bir tesisin Manisa Lisesine kazandırılması nedeni ile kaymakamlığımız adına, Şehzadeler Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Yapılan iki tane tenis kortu çok güzel bir tesis olmuş. Şehzadeler ilçemizde eksikliği hissedilen bir spor alanıydı tenis kortumuz. Başta Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görev okul müdürümüze, okul aile birliği başkanımıza düşüyor. Bu tesisi halkımızın ve öğrencilerimiz hizmetine açık tutmaları gerekiyor. Bu konuyu bende takip edeceğim. Böylesine güzel bir tesis her zaman halkın hizmetinde gereken bir tesistir. Şehzadeler Belediyesinin bugüne kadar bütün okullarımız desteği oldu. Bundan sonra da aynı şekilde olacağından eminim. Hep birlikte daha çok güzel hizmetlere imza atacağız." dedi.

Manisa Lisesi mezunu olan belediye meclis üyeleri Asiye Zurnacı ve Selma Çertürk, geçmişte okudukları okula böyle bir hizmetin kazandırılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber