Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:13 Yorum: 0

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim’den öğrencilere ziyaret

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Şehitler Ortaokulu'nu ziyaret ederek,...

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim’den öğrencilere ziyaret

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Şehitler Ortaokulu'nu ziyaret ederek, öğretmenlere ve öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şehitler Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Ermiş, başarılar diledi. Ermiş, özellikle öğretmenlerden 15 Temmuz'da yaşananların ve milletin gösterdiği kahramanlıkların öğrencilere çok iyi anlatılması gerektiğini vurguladı. 3 aylık tatilin ardından okulların başladığını ifade eden Ermiş, öğrencilerin derslere yönelmesini istedi. Her öğrencinin mutlaka hedefi olması gerektiğini vurgulayan Ermiş, "Hedefsiz hiçbir öğrenci olmayacak. Bu hedeflerimiz doğrultusunda derslerde öğretmenlerimizi dinleyeceğiz. Onların verdiği nasihatler ve derslerde gösterdikleri eğitim öğretim doğrultusunda hareket edeceksiniz. Aynı şekilde evde de anne ve babanızı üzmeyeceksiniz. Çok zeki çocuklar yetiştiriyoruz. Doktor oluyor oluyor ama anne ve babasına bakmıyor. İyi bir evlat olacaksınız, iyi bir vatandaş olacaksınız. Bizim temel amacımız iyi bir vatandaş yetiştirmektir. Yetiştirdiğimiz iyi vatandaş 15 Temmuz'da ülkemizi kurtardı. Evet demokrasi zaferimizi öğretmenlerimiz öğrencilere detaylı bir şekilde anlatacak. Özgür düşünmeyi ve özgür yaşamayı öğreneceksiniz. Ama özgürlük şımarıklık olmayacak, terbiyesizlik olmayacak. Bir başkasının hakkını gasp etmek olmayacak. Yaşam şeklimiz, örf ve adetlerimiz doğrultusunda olacak. Hem öğretmenlerimize saygılı, hem idarecilerimize saygılı, büyüklerimize saygılı ve geleceği yakalayan nesil olacağız. Ülkemizi de tüm büyük ülkelerin önüne geçirecek şekilde kalkındıracağız. Bunu derslerinizi çalışarak, öğretmenlerinizi dinleyerek gerçekleştireceksiniz" diye konuştu.

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim’den öğrencilere ziyaret

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim’den öğrencilere ziyaret

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim’den öğrencilere ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber