Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Nisan 2020 - 12:58 Yorum: 0

Şehzadeler, mimari proje ön onaylarını online yapacak

Şehzadeler Belediyesi ile Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği arasında yapılan protokol kapsamında mimari proje ön onaylarının online olarak yapılabilmesi...

Şehzadeler, mimari proje ön onaylarını online yapacak

Şehzadeler Belediyesi ile Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği arasında yapılan protokol kapsamında mimari proje ön onaylarının online olarak yapılabilmesi kararlaştırıldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Belediyemiz ile Mimarlar Odası Manisa Temsilciliği arasında gerçekleşen protokol neticesinde Covid-19 salgını nedeniyle mimari proje ön onayının online olarak yapılabilmesi karara bağlanmıştır. Karar gerek belediye personelinin gerek vatandaşlarımızın sağlığını korunması amaçlanmaktadır. Belediyemiz İnternet sitesindeki duyurular bölümünde paylaştığımız dilekçe örneği ile istenen evraklar mimari proje müellifi tarafından PDF formatında [email protected] e-posta adresi üzerinden yapılacaktır. Yapı ruhsatı aşamasında evrak asılları belediyeye iletilecektir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber