Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Şehzadeler’de aşure ikramı devam ediyor

Şehzadeler Belediyesi Muharrem Ayı nedeni ile geçtiğimiz hafta başlattığı aşure ikramlarına Cuma Namazı sonrasında Hatuniye Camii önünde devam etti.

Şehzadeler’de aşure ikramı devam ediyor

Şehzadeler Belediyesi Muharrem Ayı nedeni ile geçtiğimiz hafta başlattığı aşure ikramlarına Cuma Namazı sonrasında Hatuniye Camii önünde devam etti. Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas Muharrem Ayı boyunca Şehzadeler'in farklı mahallelerinde vatandaşlara aşure ikramının devam edeceğini ifade etti.

Şehzadeler Belediyesi Cuma Namazı çıkışında Hatuniye Cami önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Düzenlenen aşure ikramına Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muharrem Ayı süresince Şehzadeler'in farklı noktalarında Aşure ikramlarının yapılacağını ifade eden Başkanvekili Mehmet Kavas, "Muharrem Ayı nedeni ile geçtiğimiz hafta başladığımız aşure ikramlarımıza Muharrem Ayı süresince devam edeceğiz. Bu bağlamda bugün de Cuma Namazı çıkışında Hatuniye Camii önünde vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Aşure hayrımızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber