Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 12 Ocak 2018 - 17:43 Yorum: 0

Şehzadeler’de belediye binaları eğitim merkezi oluyor

Kurulduğu 2014 yılından bu yana eğitime büyük destekler veren Şehzadeler Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Şehzadeler’de belediye binaları eğitim merkezi oluyor

Kurulduğu 2014 yılından bu yana eğitime büyük destekler veren Şehzadeler Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa imzalanan iş protokolü çerçevesinde, mahallelerde belediyeye ait olan binalar vatandaşların eğitim alabilmeleri için kurs merkezleri olarak kullanılacak.

Eğitime destek kapsamında birçok işbirliği protokolüne imza atan Şehzadeler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa imzaladığı protokol çerçevesinde, mahallerde bulunan belediye hizmet binalarını vatandaşların eğitimine açıyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in makamında düzenlenen protokol imza törenine, Başkan Çelik'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir katıldı. Şehzadeler Belediyesinin her alanda eğitime büyük katkılar verdiğini ifade eden Şehzadeler Halk Eğitim Müdürü Mehmet Kanca, "2014 yılında bugüne kadar bize sürekli olarak destek veren eğitim gönüllüsü bir belediye başkanımızın olması nedeni ile büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu protokol çerçevesinde Şehzadeler ilçesi sınırlarındaki belediye hizmet binalarının Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılacak olan kurslarda bedelsiz kullanımı sağlanacak. Desteğini bizlerden esirgemeyen değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şehzadeler Belediyesi ile her alanda iş birliği içinde olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, "Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik tam bir eğitim gönüllüsü. Geçtiğimiz 2017 yılında da bir protokol imzalamıştık. Bu protokol çerçevesinde binlerce vatandaşımız açmış olduğumuz kurslardan faydalanmıştı. Bugün imzaladığımız protokol çerçevesinde belediyemiz de ilçe genelinde belediyemize ait olan hizmet binalarında kurslar açmak üzere bizlere tahsis yapmış oldu. Milli eğitim ve halk eğitim olarak bizlerde buralarda vatandaşlarımızın ihtiyaçları dahilinde kurslar açacağız. Bu sayede daha çok vatandaşımıza ulaşabileceğiz. Bu bağlamda yüzlerce tekvando ve farklı spor branşlarında talebelerimiz var, bunların taşınması ve malzeme temini noktasında yardımlar yapıyor. Bunun yanı sıra birçok eğitim çalışmalarında da birlikte hareket ediyoruz" diye konuştu.

Şehzadeler'in eğitim kalitesinin yükselmesi için belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise "Bugün yine eğitim, öğretim ile ilgili önemli bir protokolü daha imzalıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden beri, kesintisiz olarak imkânlarımızın da üstünde eğitime, öğretime destek verdik. Biz en büyük yatırımın, insana yapılan yatırım olduğunun farkındayız. Bu bağlamda da yaklaşık 3 tane sıfırdan okul yapabilecek bir bütçeyi, 65 tane mahallemizdeki okullarımızın çevre düzenlemesi ve fiziki imkânlarının iyileştirilmesi için harcadık. Hem de eğitim, öğretim kalitesinin arttırılması için çeşitli eğitim faaliyetlerine katkıda bulunarak tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bugünde halk eğitim merkezimize, ek binalarımızın uygun olanlarının tahsisini gerçekleştiriyoruz. Bu binalarımızda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte vatandaşlarımızın değişlik branşlarda daha iyi eğitim alabilmeleri için kurslar düzenlenecek. Açılacak olan kurslar çok geniş yelpazede olacak. Şehzadeler Belediyesi olarak bizde bu kurslara destek olacağız. Şehzadeler Halk Eğitim Müdürlüğümüz de yaptığı faaliyetlerle Ege Bölgesinin en aktif Halk Eğitim Merkezi seçildi. Bu noktada Şehzadelerimizin ismini bu şekilde duyurdukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şehzadeler’de belediye binaları eğitim merkezi oluyor

Şehzadeler’de belediye binaları eğitim merkezi oluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber