Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ağustos 2016 - 15:28 Yorum: 0

Şehzadeler’den parklara estetik dokunuş

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gençlik Parkı'nın üst kısmında bulunan yürüyüş yolunda kompozit deck kaplama çalışması...

Şehzadeler’den parklara estetik dokunuş

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gençlik Parkı'nın üst kısmında bulunan yürüyüş yolunda kompozit deck kaplama çalışması başlattı. Yapılan çalışmayla yürüyüş yolu eski kötü görüntüsünden kurtularak daha estetik bir görünüme kavuştu.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulu önünde bulunan parktaki yürüyüş yoluna kompozit deck kaplama döşemesi yaptı. Normal döşemelere oranla daha uzun ömürlü bir döşeme ile çalışması yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bir taraftan yeni parklar yapıyor, Şehzadelerimize yeni yeşil alanlar kazandırıyoruz. Bir taraftan da mevcut parklarımızın bakım ve onarımlarını yaparak yeniliyoruz. Ahmet Tütüncüoğlu İlköğretim Okulumuzun karşısında bulunan parkımızın içinde ahşap yürüme yolu yapılmıştı. Ancak bu ahşap döşemeler zamanla deforme olmuş ve kırılmıştır. Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, oradaki döşemeyi komple kaldırarak onun yerine 21 bin liraya mal olan ve 142 metrekare kompozit deck kaplama döşemesi yapıyoruz. Hem uzun ömürlü olması hem de aynı ahşap görüntüsünde kalsın diye bu çalışmayı başlattık. Vatandaşlarımız daha rahat etsinler diye lüks tesislerde kullanılan bu malzemeyi parkımıza döşeyip, halkımızın hizmetine sunduk. Bu yürüyüş yolunun yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Şehzadeler’den parklara estetik dokunuş

Şehzadeler’den parklara estetik dokunuş

Şehzadeler’den parklara estetik dokunuş

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber