Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ekim 2017 - 09:18 Yorum: 0

Şehzadeler’in 3 mahallesinde altyapı yer teslimi yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 154 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler'in Selimşahlar, Karaağaçlı ve Yeniköy mahallelerinde yapılacak 42 kilometrelik...

Şehzadeler’in 3 mahallesinde altyapı yer teslimi yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 154 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler'in Selimşahlar, Karaağaçlı ve Yeniköy mahallelerinde yapılacak 42 kilometrelik altyapı çalışmaları için yer teslimi gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile il genelinde beldeden mahalleye dönüşenyerleşimlerin altyapılarını da yeniliyor. Bu kapsamda MASKİ, Şehzadeler ilçesine bağlı eski beldeler olan Karaağaçlı, Selimşahlar ve Yeniköy mahallelerinde 42 kilometre kanalizasyon hattı döşeme çalışması ve 3 adet paket terfi merkezi imalatıgerçekleştirecek. 17 Milyon TL yatırım maliyetindeki altyapı çalışmalarının başlamasıöncesinde, söz konusu işin yer teslimi yapıldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülecek çalışmalar kapsamında; Selimşahlar'da 14, Yeniköy'de 10, Karaağaçlı'da ise 18 kilometre kanalizasyon hattı yenilenerek sağlıklı hale getirilecek. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise 100 bin metrekarelik kilit parke taşı döşemesi yapılacak.

"Mahallelerimiz sağlıklı altyapıyla tanışacak"

Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut, "Cengiz Başkanıma minnettarız. Altyapımız yok gibiydi diyebilirim. 1984 yılında mahallemize derme çatma bir altyapı inşa edilmişti. Artık pislikten kurtulacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyoruz" derken, Selimşahlar Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı da şunları söyledi: "Mahallemizde daha önce kanalizasyon hattımız bulunmuyordu. Mahallemiz kanalizasyon hattına kavuşacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün hizmetlerinden çok memnunuz."

Şehzadeler’in 3 mahallesinde altyapı yer teslimi yapıldı

Şehzadeler’in 3 mahallesinde altyapı yer teslimi yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber