Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ağustos 2016 - 15:58 Yorum: 0

Şehzadeler’in yaz spor okullarına yoğun ilgi

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün başlattığı yaz spor okullarına bu yıl ilgi yoğun oldu.

Şehzadeler’in yaz spor okullarına yoğun ilgi

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün başlattığı yaz spor okullarına bu yıl ilgi yoğun oldu. Badminton, Futbol, Kick Boks, Muay Thai, Wushu, Güreş ve Yüzme dallarında açılan spor kurslarına 350 öğrenci katılarak eğitimlere başladı.

Şehzadeler Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz spor okullarına bu yılda ilgi yoğun oldu. 7 branşta açılan kurslara toplamda 350 öğrenci başvurarak eğitimlere başladı.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün her yıl düzenlediği Yaz Spor Okullarına Manisalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Geçtiğimiz yıl da yapmış olduğumuz yaz spor okullarımızı bu yıl da devam ettiriyoruz. Bu noktada okulların kapanmasının hemen ardından yaptığımız hızlı bir çalışma ile çocuklarımızın spor yapabilecekleri toplam 7 branşta kurslar açtık. Bu açtığımız kurslarda Badminton, Futbol, Kick Boks, Muay Thai, Wushu, Güreş ve Yüzme branşlarına toplamda 350 öğrencimiz başvurmuş ve eğitimlerine geçtiğimiz ay itibarı ile başlamışlardır. Bu öğrenci kardeşlerimiz alanında uzman olan antrenörler tarafından eğitimlere tabi tutuluyorlar. Belediyemize ait olan araçlar ile mahallelerinden alınan çocuklarımız yine kurslarının bitmesi ile birlikte alındıkları yere geri bırakılıyorlar. Bu çalışmamızdan hem çocuklarımız hem de ailelerinin mutlu olduklarını görüyoruz. Yaz Spor Okullarımız ile çocuklarımız yaz aylarını çok daha verimli değerlendirerek güzel aktiviteler yapıyorlar. İnşallah bu çalışmamız önümüzdeki yıllarda da devam edecek" dedi.

Şehzadeler’in yaz spor okullarına yoğun ilgi

Şehzadeler’in yaz spor okullarına yoğun ilgi

Şehzadeler’in yaz spor okullarına yoğun ilgi

Şehzadeler’in yaz spor okullarına yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber