Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 06 Nisan 2018 - 15:53 Yorum: 0

Sekapark’ta ücretsiz internet hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Sekapark'ta, vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Sekapark’ta ücretsiz internet hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Sekapark'ta, vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören İzmit Sekapark'a, ücretsiz internet hizmeti için 5 Wi-Fi istasyonu kurdu. Kurulan biri merkez olmak üzere toplam 5 istasyonla 5 Ghz hızında, internet kullanımı gerçekleştirilebiliyor. Vatandaşların 5 Ghz hıza uygun olmayan cihazları olabileceği düşünülerek, istasyonlara 2.4 Ghz bağlantıya uygun antenler de yerleştirildi. Sekapark'ta sunulan ücretsiz internet fiber bağlantıyla sağlıyor. Vatandaşlar interneti herhangi bir engelleme olmadan kullanabilecek.

Sekapark'ta Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan, Wi-Fi istasyonları aracılığıyla ücretsiz internete girmek isteyen vatandaşların kayıt olması gerekiyor. Bunun içinse herhangi bir istasyona bağlanılması yeterli. Bağlantının ardından sistem kayıt ol sayfasında vatandaşlardan T.C. kimlik numarısı, ad ve soyad, doğum yılı ve telefon numarası bilgilerini isteniyor. Üyeliğin aktive edilmesi için, cep telefonuna gelen aktivasyon kodu girilerek üyelik işlemi tamamlanıyor. Vatandaşlar bu bilgileri girerek gerçekleştirdikleri kayıt işleminden sonraki her girişlerinde, sadece mesaj ile doğrulama yapmaları yeterli oluyor.

Yapımı tamamlanarak kullanıma başlanılan ücretsiz internet hizmetinin, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmesi bekliyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan, 11'inci Sekapark Lale Festivali'nde vatandaşlar ücretsiz interneti kullanabilecek.

Sekapark’ta ücretsiz internet hizmeti

Sekapark’ta ücretsiz internet hizmeti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber