Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

"Şekeronya" adlı müzikli çocuk oyunu sahnelendi

ANTALYA (AA) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), bu ay iki defa sahnelenecek "Şekeronya" isimli müzikli çocuk oyununun ilk gösterimini gerçekleştirdi.Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera...

'Şekeronya' adlı müzikli çocuk oyunu sahnelendi

ANTALYA (AA) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), bu ay iki defa sahnelenecek "Şekeronya" isimli müzikli çocuk oyununun ilk gösterimini gerçekleştirdi.

Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde Zeynep Eder'in yazdığı çocuk oyununun müziği Murat Cem Orhan'a ait. Fatih Şanal tarafından sahneye konulan Şekeronya'nın dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski, koreografisi ise Melda Sipahi imzasını taşıyor.

Ülkesinden kaçan Şekeronya'nın haylaz çocuğu Fırıldak'ın eve dönüş hikayesinin anlatıldığı eserde Serap Işık ve Sinem Seçil Baddal "Fırıldak", Gülçin Gültekin ve Gizem Şener "Zeytin", Onur Alpaslan ve Engin Yaman "Tombiş", Ercan Uğur "Karabaş", Heyecan Yakan "Kırmızı Başlıklı Kız", Yalçın Ünsal "Kurt", Ceren Aytekin "Soprano Horoz" ve Tuğçe Oğuzülgen "Büyücü" rolleri ile sahne alıyor. Solistlere Antalya Devlet Opera ve Balesi orkestra ve bale sanatçıları eşlik ediyor.

Şekeronya, bu ayın son gösterimini 30 Mart'ta yapacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber