Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 17:24 Yorum: 0

Sekmen: “ERGİM şehrin ticari hayatını canlandıracak”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Genç İşadamları Meclisi (ERGİM) Başkanı Kağan Alparslan Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri...

Sekmen: “ERGİM şehrin ticari hayatını canlandıracak”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Genç İşadamları Meclisi (ERGİM) Başkanı Kağan Alparslan Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Sekmen, ziyarette yaptığı değerlendirmede, "Ortaya koydukları ekonomik tespit ve projelerle şehrimizin ticari hayatını canlandıracak çalışmalara imza atacak olan ERGİM'in kentle ilgili alacağı her türlü karar, proje ve yatırımla ilgili gençlerimize yardımcı olacağız. Hükümetimizin açıkladığı teşvik paketi sonrası inanıyorum ki şehrimizin üreten genç sermayesi bu fırsat ve imkânı çok iyi değerlendirecek" dedi.

ERGİM Başkanı Kağan Alparslan Çakır da, "Gençliğin her daim yanında olan kıymetli Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendiye ERGİM'in projelerini anlattık. Bizler memleket sevdalısı gençler olarak şehrimizin ekonomik, ticari ve sosyal hayatına katkıda bulunacak yatırımları hayata geçirerek, bu kentte bir taşın üstüne bir taş da biz koymak istiyoruz. ERGİM önümüzdeki yıl, 2016'da yaptığı ARGE çalışmalarını ve yatırımları tek tek hayata geçirecek. Başbakanımız ve Hükümetimizin desteğiyle bu kadim şehrin genç sermayedarları olarak Erzurum'un Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte başlayan kalkınma seferberliğine destek olacağız. Büyüyen Türkiye'nin gelişen şehri Erzurum'un yatırım hamlesine bir tuğla da biz koyacağız" diye konuştu.

Sekmen: “ERGİM şehrin ticari hayatını canlandıracak”

Sekmen: “ERGİM şehrin ticari hayatını canlandıracak”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber