Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Ağustos 2016 - 15:38 Yorum: 0

Sel felaketine evde yakalanan 4 kişi boğulmaktan son anda kurtuldu

Bartın'da yaşanan sel felaketine evde yakalanan 4 kişi boğulmaktan son anda kurtuldu.

Sel felaketine evde yakalanan 4 kişi boğulmaktan son anda kurtuldu

Bartın'da yaşanan sel felaketine evde yakalanan 4 kişi boğulmaktan son anda kurtuldu. O sırada evde bulunan Sebahat Düzer yaşadıklarını anlattı.

Bartın'da yaşanan selin ardından suların çekilmesiyle büyük felaketin bilançosu ortaya çıkmaya başladı. Bartın Çakraz'da sel felaketi olduğu sırada evinde olan 38 yaşındaki Sebahat Düzer o an yaşadıklarını İHA'ya anlattı.

Selin meydana geldiği anda evde 4 kişi olduklarını ve evden çıkamadıklarını ifade eden Düzer, "O kadar kötü şeyler yaşadık ki anlatamam. Göğsümüze kadar sular yükseldi. Evde 4 kişiydik. Ben o an kapıyı tutuyorum. Kızların feryatları, yardım çığlıkları atarak AKUT'u arıyorlar. Sel bize iki taraftan vurdu. Sel suları evin içlerinden çıkmaya başladı. Bütün eşyalar evinde içinde yüzmeye başladı. Boynumuza kadar sel suları yükseldi. Belli bir süre sonra sel suları çekilmeye başladı ve biz ondan sonra evden çıktık. Allah canımızı kurtardı. Sel suları biraz daha yükselseydi herhalde biz boğulurduk burada" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber