Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 28 Haziran 2022 - 19:03 Yorum: 0

Sel felaketinin yaraları sarılıyor, zarar gören yollar onarılıyor

Kastamonu'da yaşanan sel felaketinde çöken yollar ekipler tarafından yeniden onarılarak ulaşıma açılıyor.

Sel felaketinin yaraları sarılıyor, zarar gören yollar onarılıyor

Kastamonu'da yaşanan sel felaketinde çöken yollar ekipler tarafından yeniden onarılarak ulaşıma açılıyor. Ersizlerdere köyü muhtarı Bülent Ertürk, her yönüyle devletin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Kastamonu'nun Küre ve İnebolu ilçelerinin ulaşımını sağlayan kara yolu ve bazı köy yolları yaşanan sel felaketinde zarar gördü. Yolların yeniden ulaşıma açılması için kara yolları tarafından çalışma başlatıldı. Bölgede hayatın normale döndürülmesi için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, zarar gören yolları yeniden onarıyor. Ersizlerdere köyü muhtarı Bülent Ertürk, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan selde yıkılan iki köy yolunun yeniden yapıldığını söyledi. Ertürk, "Bu selde de yollar yıkıldı. Burada iki mahalle var ortalama 40 hane var. Onların ulaşımını sağlamak için devletimiz kurumlarıyla yanımızda. Öteki tarafta geçici köprümüz vardı. İkinci defa yıkıldı. Yeni köprü de bu ay başlayacaktı, ihalesi de yapılmıştı. Allah devletimizden razı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber