Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mart 2021 - 22:03 Yorum: 0

Selahattin Baki: “Rakibimize gerekli cevabı vereceğiz”

Antalyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki maçın ardından konuştu.

Selahattin Baki: “Rakibimize gerekli cevabı vereceğiz”

Antalyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki maçın ardından konuştu. Baki, dün akşam Galatasaray maçının ardından yapılan açıklamalar hakkında "Rakibimize gerekli cevabı vereceğiz" diye konuştu.

Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki karşılaşmanın ardından konuştu. Bitlis'te yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlere baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Baki, "Bitlis'teki helikopter kazası sonucu maalesef şehitlerimiz var. Bu akşam hepinizin affına sığınarak futbol konuşmak istemiyorum, şehitlerimize saygı göstermek istiyorum. Ama bu demek değildir ki dün akşam rakibimizin maçında yaşanan bazı olaylar ve daha sonra rakibimizin bazı yöneticilerinin verdiği demeçlerle ilgili cevabımız olmayacak. Hepsinin cevabını vereceğiz. Keza bugün de maç esnasında ve maçtan sonra yaşanan olaylar var. Hepsinin cevabı verilecek. Ama dediğim gibi şehitlerimiz var ve ulusumuzun başı sağ olsun, şehitlerimizin mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber