Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Siyaset 25 Mayıs 2015 - 15:16 Yorum: 0

Selahattin Demirtaş'tan Muğla mitinginde önemli açıklamalar

"Küçük dağları biz yarattık gibi kasıntı kasıntı ortada dolanmayacağız"

Selahattin Demirtaş'tan Muğla mitinginde önemli açıklamalar

Demirtaş, "HDP, Robin Hood hareketirdir. Biz zenginden alıp fakire veren hareket olacağız. Cumhurbaşkanı ile Başbakan Donkişot ile Sanco Panço. Biz gerçekçi, halktan, ezilenden yana bir hareket olarak iktidara yürürken kibirli, burnu büyük olmayacağız. Küçük dağları biz yarattık gibi kasıntı kasıntı ortada dolanmayacağız." dedi.

Demirtaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

Sizler çalışıp, sizler üretiyorsunuz. HDP tam da sizin içinizden çıkmış adaylarla bu partiyi kurup, seçim çalışması yürütüyor.

"BUNLAR BİLİNÇLİ POLİTİKALAR"
Tarım yapılan ülkede işsizlik olmaz. Tarım toprak işliyorsa o ülkede açlık olmaz. İşsizlik olmazsa, açlık olmazsa ucuz işçi bulunamaz. İşsiz yaratacaksanız ki büyük fabrikaların kapısında iş için sıraya girmiş milyonlar olsun. Bunlar bilinçli politikalardır.

"KASINTI KASINTI ORTADA DOLANMAYACAĞIZ"

HDP, Robin Hood hareketirdir. Biz zenginden alıp fakire veren hareket olacağız. Cumhurbaşkanı ile Başbakan Donkişot ile Sanco Panço. Biz gerçekçi, halktan ezilenden yana bir hareket olarak iktidara yürürken kibirli, burnu büyük olmayacağız. Küçük dağları biz yarattık gibi kasıntı kasıntı ortada dolanmayacağız. 
Ne sarayımız olsun, ne halkımız gecekonduda yaşasın diyeceğiz. Hepimiz sizler gibi onurlu yaşamı birlikte yaşayalım diyeceğiz. HDP sizin desteğiniz ile büyüyor. Önümüzde 7 Haziran da elbette bir baraj sorunu var.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber