Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Ekim 2017 - 11:08 Yorum: 0

Şelalede sürpriz evlenme teklifi

VAN (İHA) – Van'da fotoğrafçılık yapan Yaşar Topal, Adana'da tanıştığı öğretmen Müge Okan ile olan 10 yıllık birlikteliğini Muradiye Şelalesi'nde...

Şelalede sürpriz evlenme teklifi

VAN (İHA) – Van'da fotoğrafçılık yapan Yaşar Topal, Adana'da tanıştığı öğretmen Müge Okan ile olan 10 yıllık birlikteliğini Muradiye Şelalesi'nde yaptığı sürpriz evlenme teklifiyle taçlandırdı.

Yaşar Topal isimli genç, Adana'da 10 yıl önce tanıştığı ve Van'da öğretmenlik yapan kız arkadaşı Müge Okan için Muradiye Şelalesi'nde bir sürpriz hazırladı. Şelaledeki asma köprünün girişine kapı taktırıp ve süsleyen Topal, davet ettiği kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı. Teklifine "evet" cevabı alan Yaşar Topal, Müge Okan ile uzun zamandır arkadaşlıklarının olduğunu belirterek, "Bu uzun birlikteliğin ardından evlenme teklifi yapmak için ne yapabilirim diye bir organizasyon firmasıyla görüştüm. Bir de Van'dayız, Van'ın en güzel yerlerinden biri de Muradiye Şelalesi'dir. Konuştuğum organizasyon firması ile birlikte ufak tefek bir düzenleme yaptık. Muradiye Şelalesi turistik bir yer olduğundan bizim için önem taşıyan bir mekan oldu. Sallanan asma köprü üzerinde süslemeler yaparak bir renk katmaya çalıştık. Ancak evlenme teklifi öncesinde söyleyecek çok şey planlıyordum, ama iş gerçeğe varınca söyleyeceklerimin hepsini unuttum. Zaten söylediklerimi de arkadaşım hatırlamıyor, çok güzel bir anı oldu. Ben Müge'yi çok seviyorum. Burada birlikteliğimizi bir ömür boyu sürdürebilmek için silinmeyecek bir hatıra bırakmak istedik" dedi.

Öğretmen Müge Okan ise, böyle bir şey beklemediğini söyleyerek, "Buraya geldiğimizde bana yaptığı evlenme teklifine karşı zaten sesim kısılmıştı, sesimden dolayı evet diyemeyeceğim diye çok korktum. Çünkü sesim çıkmıyordu. Oraya gittiğimde önceden yaşadığımız anıların görüntülerini görünce beni çok heyecanlandırdı. Beklediğim bir şeydi, ben de evet dedim. Çok güzel bir anı oldu, mutluyum" diye konuştu.

Şelalede sürpriz evlenme teklifi

Şelalede sürpriz evlenme teklifi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber